Wie we zijn ?

Wij zijn een groep die actief is in de financiële sector.
Ons websiteadres is: https://snel-geld.com

Opmerkingen

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de informatie getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

media

Vermijd bij het uploaden van afbeeldingen naar de website het uploaden van afbeeldingen met ingesloten locatiegegevens. Websitebezoekers kunnen locatiegegevens downloaden en extraheren uit afbeeldingen op de website.

Ingesloten inhoud van andere websites

Artikelen op deze website kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich precies alsof de bezoeker die andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Verzameling van informatie

We verzamelen informatie wanneer u u een verzoek stuurt vanaf onze site. De verzamelde informatie omvat uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, enz. Daarnaast ontvangen en bewaren we automatisch informatie van uw computer en browser, inclusief uw IP-adres, software en hardware, en de pagina die u opvraagt.

Gebruik van informatie

Alle informatie die we van u verzamelen, kan worden gebruikt om:
- Pas uw ervaring aan en voldoe aan uw individuele behoeften
- Verbeter onze site
- Verbeter de klantenservice en uw ondersteuningsbehoeften
- Contact met u opnemen via e-mail

Openbaarmaking aan derden

Wij verkopen, verhandelen of dragen uw persoonlijk identificeerbare informatie niet over aan derden. Dit geldt niet voor vertrouwde derde partijen die ons helpen bij het beheren van onze website of het uitvoeren van ons bedrijf, zolang deze partijen ermee instemmen deze informatie vertrouwelijk te houden.

Bescherming van informatie

We implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. We gebruiken de modernste codering om gevoelige informatie die online wordt verzonden te beschermen. We beschermen uw informatie ook offline. Alleen werknemers die een specifieke taak moeten uitvoeren (bijvoorbeeld facturering of klantenservice) hebben toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie. Computers en servers die worden gebruikt om persoonlijk identificeerbare informatie op te slaan, worden in een beveiligde omgeving bewaard.

Toestemming

Door onze site te gebruiken, stemt u in met ons privacybeleid.